tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post775796513927936287..comments2024-02-25T10:08:08.232+02:00Comments on טעמים שרואים מכאן: קול ששון וקול שמחהטעמים שרואים מכאןhttp://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-3413069953611936962015-09-29T17:02:39.379+03:002015-09-29T17:02:39.379+03:00הי,
לצערי לא יכולה לחשוב על קרם פרווה שמתאים פה. ל...הי,<br />לצערי לא יכולה לחשוב על קרם פרווה שמתאים פה. לגבי הקרם ששמים על העוגה, פירסמתי את המתכון בתוך הרשומה.<br />בהצלחהטעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-8438057363645674152015-08-12T07:11:03.731+03:002015-08-12T07:11:03.731+03:00הייי
רציתי לדעת אם יש קרם פרווה כמו הקרם חמאה ומה ...הייי<br />רציתי לדעת אם יש קרם פרווה כמו הקרם חמאה ומה המתכון שלו<br />אני מעוניינת להכין עוגה ואני לא יודעת איזה קרם שמים על העוגה שמתחת לבצק סוכרAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-13352845797826743862015-05-16T11:58:06.881+03:002015-05-16T11:58:06.881+03:00הי אנאבל,
המתכונים שצירפתי מתאימים בדיוק למטרה הזא...הי אנאבל,<br />המתכונים שצירפתי מתאימים בדיוק למטרה הזאת.<br />אבל בכל זאת, בקיץ הישראלי הייתי ממליצה על שהייה מחוץ למקרר של לא יותר מלילה (כמובן בחדר ממוזג). טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-20400031431718524232015-05-16T09:22:04.180+03:002015-05-16T09:22:04.180+03:00היי,
תודה על כל הפירוט הנפלא.
האם תוכלי לתת מתכון ...היי,<br />תודה על כל הפירוט הנפלא.<br />האם תוכלי לתת מתכון לעוגה ובעיקר לקרם מקשר שיכולים לשהות מחוץ למקרר למשך לפחות יממה, בטמפרטורת החדר גם בקיץ? (ושיתאימו כמובן להכנת עוגת קומות מעוצבת...)אנאבלhttps://www.blogger.com/profile/12246812170547129699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-51002296050548476432015-05-15T03:50:54.758+03:002015-05-15T03:50:54.758+03:00הי,
כמו שרשמתי בפוסט, אין שום בעיה להכין את העוגה ...הי,<br />כמו שרשמתי בפוסט, אין שום בעיה להכין את העוגה אפילו יום מראש כולל ציפוי הסוכר. רק חשוב לשים לב שמשתמשים בחומרים שיכולים לסבול שהייה של לילה מחוץ למקרר מבלי להתקלקל.<br />בהצלחה :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-55586165331944853632015-05-13T17:39:01.551+03:002015-05-13T17:39:01.551+03:00היי
תודה רבה נל כל ההסברים
רוצה לעשות עוגה ב 3 שכ...היי<br />תודה רבה נל כל ההסברים <br />רוצה לעשות עוגה ב 3 שכבות אני מתכוונת לסיים אותה ולהרכיב ביום האירוע בבוקר עוד שבועיים <br />האם אפשר לסיים אותה בשעות צהריים ולשמור בקוםסאת קרטון עד שעה 8 או 9 בערב ?<br />אם כן לא יהרס לי בצק סוכר ? או יתייבש?<br /><br />אם לא מה הם רעיונות האחסון ?<br /><br />תודה Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-16531165232658738432015-05-11T17:54:41.192+03:002015-05-11T17:54:41.192+03:00הייתי מציעה פשוט לחפש באינטרנט מתכון לעוגת תופין ש...הייתי מציעה פשוט לחפש באינטרנט מתכון לעוגת תופין שוקולד ולהכין אותה באותן כמויות.<br />לגבי מילוי הקרם, לא הייתי ממליצה לחצות את העוגה. זה הופך את כל הסיפור לפחות יציב ובעל נטייה להתפרק. הייתי מציעה למרוח שכבת קרם עבה יותר בין העוגות (מה שיוצר סוג של מילוי). לגבי רעיונות לקרם, יש אינספור אופציות, מגנאש עד לקצפת פשוטה. תלוי כמובן בעמידות הנדרשת. אני בחרתי בקרם חמאה כי הוא לא מתקלקל בקלות ויכול להחזיק לילה או שניים בטמפרטורת החדר (לא בעונת הקיץ, אלא אם כן העוגה נמצאת בחדר ממוזג).<br />בהצלחה :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-86090351719042049112015-05-11T14:22:15.643+03:002015-05-11T14:22:15.643+03:00שלום
קודם כל תודה רבה ממש מסודר
יש לי שתי שאלות ...שלום <br />קודם כל תודה רבה ממש מסודר <br />יש לי שתי שאלות <br />1- איך אפשר להפוך העוגות לטעם שוקולד??<br />2- האם אפשר לחצות העוגה ולמלא בקרם מסויים ? רעיונות לקרם מילוי שלא ממש בשכבה עבה כדי שלא אתקשה בציפוי הסוכר<br /><br />תודה <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-45365080695816200572015-01-20T19:22:27.077+02:002015-01-20T19:22:27.077+02:00הי,
מתכון העוגה שפירסמתי הוא עוגה לבנה פשוטה (תופי...הי,<br />מתכון העוגה שפירסמתי הוא עוגה לבנה פשוטה (תופין או טורט). אם בא לך על טעם וניל קלאסי פשוט תשמיטי את הלימון ותוסיפי תמצית וניל במקום.<br />אם בא לך טעמי תפוז, פשוט תחליפי את הלימון במתכון לתפוז.<br />בהצלחה :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-63440863371867352982015-01-20T04:12:25.615+02:002015-01-20T04:12:25.615+02:00אני מודה מכל הלב על הפירוט המפורט אך אני רוצה ל...אני מודה מכל הלב על הפירוט המפורט אך אני רוצה להכיו עוגה בטעם תפוז או כל עוגה לבנה איזה מתכון מתאים<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-44535166332467118182013-05-26T21:18:46.976+03:002013-05-26T21:18:46.976+03:00בהצלחה..
והמון מזל טוב :)בהצלחה..<br />והמון מזל טוב :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-70983125053316868152013-05-26T17:13:12.843+03:002013-05-26T17:13:12.843+03:00הי מור
כל הכבוד, ותודה על הפירוט!
אני שבועיים לפני...הי מור<br />כל הכבוד, ותודה על הפירוט!<br />אני שבועיים לפני החתונה (שלי:)ובדיוק שברתי את הראש איך לגשת לזה..<br />המון תודה, וסחתיין עלייך:)<br />דנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-15733282619109551112012-12-08T17:10:11.454+02:002012-12-08T17:10:11.454+02:00תודה :) ובהצלחהתודה :) ובהצלחהטעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-36905745402327010732012-12-08T04:38:54.461+02:002012-12-08T04:38:54.461+02:00קראתי מילה במילה, כחובבנית של עוגות סוכר שאופה קומ...קראתי מילה במילה, כחובבנית של עוגות סוכר שאופה קומה אחת בלבד אין ספק שאני הולכת להעז ולנסות 2 קומות. עוגה מקסימה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-79727200192908739172012-08-08T12:20:14.029+03:002012-08-08T12:20:14.029+03:00הי מיכל,
כמו שרשמתי בפוסט, הבצק מחזיק מצויין מחוץ ...הי מיכל,<br />כמו שרשמתי בפוסט, הבצק מחזיק מצויין מחוץ למקרר ודווקא עדיף לצפות את העוגה לילה לפני על מנת שהציפוי יתקשה ויתייצב. אם זה עניין של יום או יומיים, לא מומלץ להכניס את העוגה המצופה למקרר כי הבצק תופס לחות ולא מתייבש ולכן עדיף עדיף לשמור מחוץ למקרר.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-76267430271291860442012-08-07T20:15:39.744+03:002012-08-07T20:15:39.744+03:00היי מור.
רציתי לדעת האם בצק הסוכר יכול לשרוד לילה ...היי מור.<br />רציתי לדעת האם בצק הסוכר יכול לשרוד לילה במקרר ( כאשר הוא כבר מצפה את העוגה ) או בחוץ, או שעדיף לצפות את העוגה ביום האירוע ? תודה רבה <br />מיכלAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-19804862288928705642012-06-26T15:56:58.005+03:002012-06-26T15:56:58.005+03:00זה לא פשוט לשנע עוגה כזאת, אבל יש שתי אופציות: האו...זה לא פשוט לשנע עוגה כזאת, אבל יש שתי אופציות: האופציה הראשונה היא לשנע את העוגה לפני ההרכבה ולהרכיב אותה לאחר שמגיעים ליעד. זו האופציה הבטוחה יותר אבל היא לא תמיד מתאפשרת. האופציה השנייה היא העברת העוגה בשלמותה לאחר ההרכבה (כמו שאני עשיתי). אם את בוחרת באופצייה השנייה חשוב להקפיד להעביר שיפוד מייצב לאורך כל העוגה כמו שהסברתי ולתת לה להתייבש לפחות למשך הלילה לפני ההעברה, על מנת שתהיה כמה שיותר יציבה. חשוב להניח אותה בתוך ארגז ולקשור אותו בחגורת בטיחות. אח"כ נוסעים לאט ובזהירות ולא נושמים רוב הנסיעה. שיהיה בהצלחה ומזל טוב על החתונה.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-25608284138127314842012-06-26T00:54:04.391+03:002012-06-26T00:54:04.391+03:00וואו זה נראה מדהים! ממש עושה לי חשק להכין כזאת לחת...וואו זה נראה מדהים! ממש עושה לי חשק להכין כזאת לחתונה המתקרבת שלי עצמי :) <br />אבל תגידי- בעניין השינוע... איך עושים את זה?? <br />תודה! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-14379293066577605492012-04-29T13:41:30.268+03:002012-04-29T13:41:30.268+03:00האמת היא שהעוגה הייתה ממש גדולה- הקוטר התחתון שלה ...האמת היא שהעוגה הייתה ממש גדולה- הקוטר התחתון שלה היה 26 ס"מ והגובה שלה היה יותר מ- 50 ס"מ. בכל מקרה ניתן להגדיל אותה ע"י הוספת קומה או/ו הכנת עוגות בעלות קוטר רחב יותר. בעיניי הגודל הזה הוא מושלם (לא לשכוח שאת רוב עוגות החתונה צריך גם לשנע והמשימה הופכת קלה הרבה יותר כאשר הן בעלות גודל סביר).טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-70095397038600530402012-04-29T10:27:49.630+03:002012-04-29T10:27:49.630+03:00למען האממת עוגות חתונה צריכות להיות גדולות בעוד זא...למען האממת עוגות <a href="http://www.wed4you.co.il" rel="nofollow">חתונה</a> צריכות להיות גדולות בעוד זאת נראית יותר כמו עוגית חתונה, האם ניתן להגדיל אותה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-65876957671830786552012-04-20T00:41:49.083+03:002012-04-20T00:41:49.083+03:00אני בטוחה שתצליחי, זה באמת הרבה פחות מסובך ממה שזה...אני בטוחה שתצליחי, זה באמת הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה<br />מקווה שהמדריך הזה סייע לך במשהו...טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-46114404168418137902012-04-19T11:43:52.816+03:002012-04-19T11:43:52.816+03:00וואו... נראה מעולה.
הגעתי ממש במקרה, מקווה הלילה ל...וואו... נראה מעולה.<br />הגעתי ממש במקרה, מקווה הלילה להצליח (גם, בפעם הראשונה בחיי) לעבוד עם בצק סוכר שלוש קומות... תודה על מדריך מפורט ומושקע!!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-72117265874208692242012-03-14T00:29:54.550+02:002012-03-14T00:29:54.550+02:00הי מור,
תודה רבה, אני ממש שמחה לשמוע שאת אוהבת את ...הי מור,<br />תודה רבה, אני ממש שמחה לשמוע שאת אוהבת את הבלוג. זה תמיד נחמד לקבל מחמאות מבלוגרים מוצלחים:)<br />לגבי עניין העוגה- אני יודעת שהפוסט נראה ארוך ומאיים אבל התהליך הרבה פחות מסובך ממה שרוב האנשים חושבים (על אחת כמה וכמה למישהי כמוך שמכירה היטב את עולם האפייה). צריך רק להכיר את הטריקים הקטנים ולכן היה לי חשוב לשתף בכל מה שלמדתי.<br />אם את אכן מתכננת הכנה של עוגת חתונה אשמח לסייע בכל דרך שאוכל ואת תמיד יכולה לפנות אליי גם באמצעות המייל. אני אומנם עדיין לא מומחית לנושא אבל למדתי כמה דברים במהלך הכנת העוגה...<br />והרבה מזל טוב לחברה שלך...:)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-26531865236727099512012-03-13T22:12:29.613+02:002012-03-13T22:12:29.613+02:00טוב, קודם כל - לא קראתי את הכל. זה ארוך נורא :-) א...טוב, קודם כל - לא קראתי את הכל. זה ארוך נורא :-) אבל אני לגמרי מתכננת לקרוא מתישהו.. רציתי לומר לך שהעוגה מקסימה. פשוטה (עד כמה שעוגת שלוש קומות יכולה להיות פשוטה), נקיה ויפה. רק רפרפתי על המדריך, אבל הוא נראה מפורט ואם לשפוט על פי התמונות (המהממות) - נראה שהוא ממש יכול לעזור למי שמתכנן להכין עוגת חתונה מתישהו (ייתכן שיש לי כזו עוד כמה חודשים. אני צריכה לגשש אצל חברתי המאורסת..).<br />אגב, עברתי על כל הבלוג (מזל שהוא יחסית חדש, אז זה לא לקח הרבה זמן) ואני אמנם מסתכנת בלחזור על עצמי, אבל בכל זאת: הוא פשוט, נקי, יפה והתמונות כולן מהממות!מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.com