tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post4529039925481672431..comments2024-02-25T10:08:08.232+02:00Comments on טעמים שרואים מכאן: הסנדוויץ המושלםטעמים שרואים מכאןhttp://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-84490721799296146742013-02-17T20:09:21.168+02:002013-02-17T20:09:21.168+02:00הי,
אני לא יודעת לומר כמה זמן הפסטרמה תחזיק במקרר ...הי,<br />אני לא יודעת לומר כמה זמן הפסטרמה תחזיק במקרר כי אצלי היא מעולם לא מצליחה להגיע למקרר ומחוסלת כליל עוד באותו היום. בכל מקרה אין כאן תהליך של שימור וזה לא מוצר תעשייתי ולכן חיי המדף גם קצרים יותר. חשוב לקחת את זה בחשבון.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-46291533113289366412013-02-17T11:27:03.215+02:002013-02-17T11:27:03.215+02:00אחלה בלוג אוכל. רציתי לדעת כמה זמן להערכתך הפסטרמה...אחלה <a href="http://rejoicingcooking.wordpress.com" rel="nofollow">בלוג אוכל</a>. רציתי לדעת כמה זמן להערכתך הפסטרמה תחזיק במקרר? לדעתי לא יותר משבוע, כי אין פה תהליך שימורי של עישון, כבישה או המלחה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-44251211654467099572012-11-14T23:29:21.359+02:002012-11-14T23:29:21.359+02:00כיף לדעת :)
גם אצלנו זה מככבכיף לדעת :)<br />גם אצלנו זה מככבטעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-48383506950875550722012-11-14T20:56:48.418+02:002012-11-14T20:56:48.418+02:00הלחם הזה והפסטרמה הם להיט היסטרי אצלנו בבית. הבת ...הלחם הזה והפסטרמה הם להיט היסטרי אצלנו בבית. הבת שלי פשוט מאוהבת בלחם הזה.פנפןhttps://www.blogger.com/profile/11238887665950283606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-91750216030513872032012-04-13T17:29:01.483+03:002012-04-13T17:29:01.483+03:00הי,
תודה רבה אני שמחה שנהנת מהמתכונים
הכוונה במתכו...הי,<br />תודה רבה אני שמחה שנהנת מהמתכונים<br />הכוונה במתכון היא דווקא לשמרים טריים. אני יודעת שהכמות היא קטנה יחסית (במיוחד ביחס ללחם) אבל אני מעדיפה להשתמש בפחות שמרים על מנת שתהיה תפיחה איטית ואיכותית יותר של הבצק. תנסה ותראה שמתקבלת תוצאה טובה יותר.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-41789229756256807282012-04-13T15:35:16.267+03:002012-04-13T15:35:16.267+03:00תודה רבה על המתכונים. נוסו ובהצלחה! :)
שאלה - האם ...תודה רבה על המתכונים. נוסו ובהצלחה! :)<br />שאלה - האם הכוונה לשמרים טריים או ליבשים? (הכמות שציינת במתכון תואמת דווקא כמות של שמרים יבשים ביחס לכמות הקמח...)Anonymousnoreply@blogger.com