tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post7910384242040176709..comments2024-02-25T10:08:08.232+02:00Comments on טעמים שרואים מכאן: הבראוניז הכי טעימים בעולםטעמים שרואים מכאןhttp://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-86378687122839486422013-11-27T16:11:02.578+02:002013-11-27T16:11:02.578+02:00הי רותם,
אין צורך באבקת אפייה. כל הרעיון בבראוניז ...הי רותם,<br />אין צורך באבקת אפייה. כל הרעיון בבראוניז טובים הוא שהם דחוסים ושוקולדיים ולכן אין צורך בשום חומרי התפחה.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-3733795950116544022013-11-25T23:25:07.678+02:002013-11-25T23:25:07.678+02:00היי, המתכונים שלך מדהימים לחלוטין!! לא צריך אב'...היי, המתכונים שלך מדהימים לחלוטין!! לא צריך אב' אפייה?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15496185287948942324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-56719323753391207802013-02-20T19:10:09.096+02:002013-02-20T19:10:09.096+02:00ממש כיף לשמוע :)ממש כיף לשמוע :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-76050652098745973292013-02-20T19:09:47.830+02:002013-02-20T19:09:47.830+02:00אם את אומרת שהמרכז היה נוזלי לחלוטיין ונשפך החוצה,...אם את אומרת שהמרכז היה נוזלי לחלוטיין ונשפך החוצה, לדעתי הוא היה לא מוכן לחלוטין. אני בספק אם הצינון היה יכול לייצב אותו. אולי תנסי לאפות קצת "יותר מדי" ואז לחתוך את השוליים היבשים ולהגיש רק את המרכז (את השוליים שחתכת ניתן לפורר ולקפיא- זה מעולה על גלידה או כפירורים לעוגה).טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-35998604334732988422013-02-20T14:38:15.894+02:002013-02-20T14:38:15.894+02:00תודה על התגובה המהירה!
היקף העוגה היה מוכן לגמרי, ...תודה על התגובה המהירה!<br />היקף העוגה היה מוכן לגמרי, ופחדתי שיותר מדי זמן יגרום לייבושו, למרות שהמרכז לא היה מוכן..<br />השתמשתי בתבנית חד פעמית על רשת.. אולי זכוכית זה באמת רעיון..<br />יכול להיות שאם הייתי מחכה ומקררת את העוגה המרכז היה מתייצב?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-35711370529362932702013-02-20T14:13:36.615+02:002013-02-20T14:13:36.615+02:00שמרתי את המתכון ורק עכשיו הכנתי...
מתכון נהדר וקטל...שמרתי את המתכון ורק עכשיו הכנתי...<br />מתכון נהדר וקטלני :)<br />בהחלט הבראוניז הטובים שהכנתי.<br />תודה!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16332931164643603084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-18268434242160837372013-02-20T13:31:06.180+02:002013-02-20T13:31:06.180+02:00הי,
לצערי נשמע שאת צריכה להחליף תנור. אפייה לא אחי...הי,<br />לצערי נשמע שאת צריכה להחליף תנור. אפייה לא אחידה בד"כ מעידה על בעיה בתנור והפתרון הכי מתבקש הוא תנור חדש. <br />אבל בכל זאת, הייתי מציעה לנסות לאפות את הבראוניז בתוכנית טורבו (עם מאוורר), בחום נמוך יותר ואולי להוסיף עוד כמה דקות לאפייה. מהתיאור שלך נשמע שאת פשוט מוציאה אותם לפני שהם מוכנים ולכן כדאי להכניס את הקיסם למרכז העוגה כדי לבדוק האם המרכז מוכן ואולי לנסות לאפות בתבנית זכוכית (ולא מתכת).<br />בנוסף, אם אין זמן לחכות לקירור מלא של הבראוניז בתנור, ניתן להכניס אותם למקפיא על מנת לזרז תהליכים.<br />בהצלחה!טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-68239816887932547792013-02-19T10:46:52.155+02:002013-02-19T10:46:52.155+02:00המתכון נראה מעולה וגם אני חששתי תמיד מאפיית בראוני...המתכון נראה מעולה וגם אני חששתי תמיד מאפיית בראוניז, ולמרות זאת ניסיתי את המתכון..<br />לצערי לב העוגה לא היתה מוכנה אך כל המסגרת כן, דבר שגיליתי לאחר הוצאת העוגה, וזו הבעיה שלי בכל פעם שאני מנסה להכין בראוניז...<br />המגבלות הידועות- <br />התנור ישן מאד (דירת סטודנטים) וללא מעלות מוגדרות- משמע לחום בינוני אני שמה על חום 6-7 מתוך 9-10.<br />העוגה היתה כחצי שעה בתנור, למרות שהתנור בדרך כלל מהיר (מפתיע)<br />בעיה נוספת- הגשתי ופרסתי את העוגה חצי שעה אחר כך, בלי זמן מנוחה במקרר, ולכן כל האמצע פשוט נשפך ממנה..<br />אשמח להצעות לשיפור לפעם הבאה, כי המסגרת היתה טעימה להפליא!!<br /><br />למען הגילוי הנאות- הסרתי את ההיקף של העוגה (שהיתה מוכנה) והכנסתי לתנור לזמן נוסף מה שהניב עוגה טעימה!!<br />ועדיין.. מה לא בסדר? מה אפשר לעשות כדי שהעוגה תצא שלמה מוכנה?<br />תודה!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15397936597505621233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-28688509096003927912013-01-11T16:04:21.734+02:002013-01-11T16:04:21.734+02:00אין צורך בהקצפה כלל וכל התהליך נעשה במטרפת יד רק ל...אין צורך בהקצפה כלל וכל התהליך נעשה במטרפת יד רק לשם איחוד המסה. זה מה שהופך את ההכנה לפשוטה ומהירה כ"כ.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-1755987499571096162013-01-11T15:03:17.334+02:002013-01-11T15:03:17.334+02:00היי,
נראה מעולה! לא הבנתי האם הקצפת את הביצים בעת...היי, <br />נראה מעולה! לא הבנתי האם הקצפת את הביצים בעת הוספתן לשוקולד-חמאה-סוכר או שמספיק רק לערבב במטרפה?<br />תודה רבה!אופהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-7020484193566301342012-12-31T17:54:55.546+02:002012-12-31T17:54:55.546+02:00בהצלחה :)
מאוד אשמח לשמוע איך יצאבהצלחה :)<br />מאוד אשמח לשמוע איך יצאטעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-7886673736587587192012-12-30T18:43:55.067+02:002012-12-30T18:43:55.067+02:00(סליחה שפתחתי קודם נושא חדש) אז שוב תודה ורק רציתי...(סליחה שפתחתי קודם נושא חדש) אז שוב תודה ורק רציתי לומר שגם אני בעד שתפתחי פייסבוק :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-58239716440471687642012-12-30T18:39:18.541+02:002012-12-30T18:39:18.541+02:00תודה רבה על התשובה המהירה, מחר מכינה !תודה רבה על התשובה המהירה, מחר מכינה !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-77822951943754804412012-12-30T18:30:14.308+02:002012-12-30T18:30:14.308+02:00הי,
אני לא מכירה את החברה הספציפית שאת מציינת אבל ...הי,<br />אני לא מכירה את החברה הספציפית שאת מציינת אבל אני מניחה שמדובר בתמצית וניל אמיתית כמו שצריך ולא התמצית הסינטטית הנוראית :) בכל מקרה, הכמות היא לא גדולה ולא משתלטת בטעם. 2 כפיות נותנות רק את הארומה המיוחדת של הווניל ופחות את הטעם הדומיננטי. הייתי ממליצה לנסות פעם אחת לפי הכמות במתכון ואם מתקבל טעם דומיננטי מדי עבורך, כמובן שאין שום בעיה להפחית או להשמיט לחלוטין. טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-29971197069842041342012-12-30T18:25:50.886+02:002012-12-30T18:25:50.886+02:00זה באמת רק עניין של טעם..אני דווקא מעדיפה את המתוק...זה באמת רק עניין של טעם..אני דווקא מעדיפה את המתוקים שלי קצת פחות "מתוקים" אז אני אוטומטית מפחיתה בסוכר. האמת שיוצא מצוין גם לפי המתכון המקורי. במיוחד עם את חובבת מתוקים שהם מתוקים :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-86545259040990014752012-12-30T17:49:57.332+02:002012-12-30T17:49:57.332+02:00אכן נראה מעולה ואם אפשר שאלה: בידיי תמצית וניל של ...אכן נראה מעולה ואם אפשר שאלה: בידיי תמצית וניל של nielsen massey האם לשים 2 כפיות? (פשוט נראה לי המון) תודה !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-75684969500495041382012-12-29T21:51:01.958+02:002012-12-29T21:51:01.958+02:00מאדדדדדדדד אוהבת בראוניז, ודווקא אוהבת לנסות מתכונ...מאדדדדדדדד אוהבת בראוניז, ודווקא אוהבת לנסות מתכונים שונים, כי כל פעם מתקבל משהו קצת אחר (וככה לא משעמם לי)<br />ככל שאני אוהבת מאפים עם שוקולד, אני לא אוהבת שוקולד כמו שהוא כי אני אוהבת מתוק. אז אני חושבת שדווקא אעדיף את הכמות המקורית של הסוכר כי שלא יצא לי מריר מדי<br /><br />הם ניראים אגב באמת במרקם הנכון!!<br />Winniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-50389523113248067272012-12-29T21:29:47.853+02:002012-12-29T21:29:47.853+02:00הם היו מושלמים במיוחד עם הקפה של היום בבוקר :)
הם היו מושלמים במיוחד עם הקפה של היום בבוקר :)<br />טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-18021149008548703722012-12-29T21:23:02.253+02:002012-12-29T21:23:02.253+02:00"וואו" זה סופרלטיב מספיק טוב :)"וואו" זה סופרלטיב מספיק טוב :)טעמים שרואים מכאןhttp://teamimmikan.blogspot.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-80209697826471011862012-12-29T21:19:56.891+02:002012-12-29T21:19:56.891+02:00איזה כיף לשמוע...
כולם שואלים אותי על פייסבוק. חיי...איזה כיף לשמוע...<br />כולם שואלים אותי על פייסבוק. חייבת להודות שלא התחברתי בכלל לכל העניין הזה..אבל אולי מתישהו גם אני אשבר ו"איאלץ" להצטרף :)טעמים שרואים מכאןhttp://teamimmikan.blogspot.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-55403677795869093252012-12-29T21:16:54.217+02:002012-12-29T21:16:54.217+02:00אוי, זה נראה... רגע. אני הולכת לחשוב שניה על סופרל...אוי, זה נראה... רגע. אני הולכת לחשוב שניה על סופרלטיב מתאים. אל תחזיקי את הנשימה, זה עלול לקחת לי כמה זמן. בואי נסתפק ב"וואו" בינתיים, טוב? טוב.מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-28265080085200571232012-12-29T18:30:50.156+02:002012-12-29T18:30:50.156+02:00אוייש כמה שהם נראים מושלמים!אוייש כמה שהם נראים מושלמים!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-48438758041342189432012-12-29T18:03:21.503+02:002012-12-29T18:03:21.503+02:00תודה על המתכון - הפוסט היה כ"כ משכנע שעשיתי א...תודה על המתכון - הפוסט היה כ"כ משכנע שעשיתי אותם היום! יצא נהדר! אכן קלאסיקה בהתגלמותה! מתי את פותחת עמוד בפייסבוק :-) ?אפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-84818457219946726032012-12-29T10:05:01.435+02:002012-12-29T10:05:01.435+02:00תודה :)תודה :)טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-868995546856624068.post-76381201740293395852012-12-28T16:18:14.719+02:002012-12-28T16:18:14.719+02:00יואווא! דמייני שיש פה סמיילי עם לבבות בעיניים
מסכי...יואווא! דמייני שיש פה סמיילי עם לבבות בעיניים<br />מסכימה לגמרי לגבי כמה קל להרוס בראוניז, אבל אין כמו בראוניז טובים! אני חייבת לנסות<br />תמונות הורסותטלhttp://tultulim.comnoreply@blogger.com